Over Club Med

De G.O, de pijler van Club Med

"Bij Club Med is vriendelijkheid een volwaardige functie, en deze functie is meer dan werk, het is een levensstijl, een manier van leven," aldus Gilbert Trigano, een van de oprichters.

De G.O belichaamt de Club Med Spirit

60 jaar geleden vond Club Med de functie van G.O (Gentil Organisateur, vriendelijke organisator) uit. Een unicum. De G.O is de ambassadeur van de Club Med Spirit en draagt de waarden van de onderneming uit. Naast zijn professionele houding en vakkennis is het zijn uitstraling die telt. Dankzij zijn persoonlijke inbreng staat hij dicht bij de klanten en biedt hij hen onvergetelijke momenten, optimaal vakantiegeluk, attenties, gezelligheid, sympathie en humor.

De G.O smeedt banden

Hij geeft de voorkeur aan teamwerk. Voor hem is solidariteit geen uit de lucht gegrepen begrip. Dankzij zijn vrijgevigheid, zijn inzet en zijn vaardigheden, geeft de G.O de aan de klanten geboden service een persoonlijk tintje. Hij is opgewekt en enthousiast, straalt levensvreugde uit en deelt die graag met anderen. Hij houdt van plezier en feesten. De G.O is geïnteresseerd in anderen, smeedt banden en past zich gemakkelijk aan de mensen en culturen aan waarmee hij in aanraking komt.

De G.O staat garant voor vakantiegeluk

De G.O. is tolerant en staat open voor de verscheidenheid die hem omringt. Daarnaast respecteert hij uiteraard de verschillen tussen mensen. Dankzij zijn beleefde, enthousiaste en vriendelijke instelling draagt hij bij aan de hoogstaande service en sfeer die Club Med de klanten, ofwel de G.M's (Gentils Membres, vriendelijke leden) vandaag in de Clubdorpen aanbiedt. Door vakkennis, persoonlijkheid en voorkomendheid te combineren kan hij zichzelf waarmaken / ontdekken wat in zichzelf zit