Onze HR-visie

Ontwikkeling van Talenten

De Club Med Spirit, die uitgedragen wordt door de G.O en G.E teams en gedeeld wordt met de klanten, is inherent aan onze verscheidenheid en aan de unieke ervaring die iedereen in de onderneming kan beleven. Deze spirit, combinatie van vakkundigheid en gezelligheid, vindt zijn oorsprong in het talent van de G.O's en G.E's.

Een uniek model

Naast de levenservaring die de medewerkers, G.O of G.E, in de Clubdorpen of de kantoren opdoen, biedt Club Med een uniek model aan op het gebied van loopbaantraject en inzetbaarheid. De door ons geboden banen vormen van nature een bron van motivatie, intense levenservaringen, boeiende uitwisselingen, en dit alles in een internationale omgeving.

Ontdekken wat in zichzelf zit

Bij Club Med krijgt elke medewerker de kans om "zichzelf te ontdekken". Club Med geeft een groot aantal G.O's en G.E's de mogelijkheid om binnen de onderneming door te groeien om zo op de sociale ladder te stijgen en managementfuncties te bekleden. Daarnaast werd de doorstroming van de clubdorpen naar de hoofdkantoren en filialen mogelijk gemaakt.

Talentenuniversiteit

De ontwikkeling van Talenten is van primordiaal belang voor Club Med die in 2006 een Talentenuniversiteit heeft opgericht. Deze is erop gericht de ontwikkeling en het voortbestaan van dit waardevolle kapitaal alsmede het gebruik ervan te garanderen. Hierbij zijn nog 2 andere sleutelfiguren betrokken: de G.O/G.E zelf en de managers die, binnen de Club Med-cultuur, verantwoordelijk zijn voor een succesvolle en specifieke begeleiding van hun teams.