Ontdek ons

Zijn we gemaakt om samen te werken ?

Je staat op het punt om het Club Med avontuur aan te gaan. Wat wil je nog weten voordat je er echt aan begint?
 

BEN JE KLAAR OM OP ONZE VAKANTIEPARKEN TE KOMEN WERKEN?

Alle vacatures betreffen functies op onze vakantieparken in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De contracten die we aanbieden zijn tijdelijk en hebben een contractduur van 3 tot 8 maanden.
 
Er is een mogelijkheid op verlenging in een ander park aan het eind van het seizoen. Als je van reizen houdt en graag eens uit de routine van alledag stapt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!
 

SPREEKT U MEERDERE TALEN?

Onze klantenkring is internationaal en onze teams zijn multicultureel. Frans en Engels zijn de hoofdtalen, maar het taalbeheersingsniveau voor deze talen verschilt per functie. Heb je interesse in een functie als G.O., of in een functie met veel klantcontact (G.M.)? Dan is Frans spreken een vereiste! Als je wilt solliciteren naar een functie als G.E., "achter de schermen", dan is de Franse taal een pré, maar dan is servicegerichtheid nog belangrijker.
 
Spreek je Frans? Dan kunnen we het vast goed vinden!
 
G.O. (Gentil organisateur), G.E. (Gentil employé), G.M. (Gentil Membre)

TEN SLOTTE, ZIJN WE EEN GOED TEAM?

"Je aansluiten bij Club Med betekent dat je er een tweede familie bij krijgt. Je enthousiasme, klantvriendelijkheid en teamspirit maken dat onze klanten zich aan ons binden.
 
Ben je gemotiveerd, leergierig en communicatief vaardig? Dan ben je de persoon die we zoeken!
Als je daarnaast ook nog getalenteerd bent en van een feestje houdt, dan zeggen we... WELKOM BIJ CLUB MED!"