Zie onze rubriek Organisatie van onze Clubdorpen
Overdag moet je je G.O-uniform dragen of als je functie dat vereist, je professionele uniform. 's Avonds wordt aan het G.O-team gevraagd hun kleding op het thema van de avond af te stemmen.
Dat zijn de speciale momenten, eigen aan Club Med, waarbij de G.O's samenkomen om met de G.M's de traditionele dansen van het Clubdorp te beleven.
De Drietand symboliseert het serviceniveau van een Clubdorp. We hebben drie serviceniveaus, naargelang het comfort en de aangeboden diensten: 3, 4 en 5 Drietanden. De Drietand is tevens de naam van de Club Med-catalogus, die alle informatie over de Clubdorpen bevat.
De sollicitaties die via onze wervingssite binnenkomen, worden met voorrang behandeld door onze voorselectie dienst. We raden je dan ook aan te solliciteren via www.clubmedjobs.be.
Wij leveren en wassen je bedlinnen en handdoeken.
Alles hangt af van de functie waarnaar je solliciteert. Maar het spreken van een vreemde taal is in elk geval altijd een pluspunt.
Niet al onze dorpen zijn uitgerust met wifi, dat zal dus afhangen van je werkplaats.
Onze sollicitaties worden individueel behandeld. Onze teams worden samengesteld op basis van de beschikbare plaatsen in elk Clubdorp. We kunnen dan ook niet garanderen dat je in hezelfde Clubdorp terechtkomt als je vriend.
Huisdieren zijn helaas niet toegestaan in onze vakantiedorpen.
Als je in een specifiek land wil werken, moet je solliciteren bij de HR Manager van het kantoor van het land in kwestie.
De G.O's en G.E's betalen een financiële bijdrage voor hun verblijf en maaltijden. Deze bedraagt ongeveer € 2 per dag voor het verblijf.
Het zijn onze Human Resources Coördinatoren die beslissen in welk Clubdorp je gaat werken, op basis van de beschikbare plaatsen en de vaardigheden van elke sollicitant (beroepservaring, kennis van vreemde talen, diploma's...)
Meestal worden onze medewerkers in een twee- of driepersoonskamer ondergebracht. In bepaalde Clubdorpen waar de structuur dit toelaat, kunnen de G.O's en G.E's over een eenpersoonskamer beschikken.
Een seizoen duurt 3 tot 8 maanden, afhankelijk van het Clubdorp waar je ingezet wordt. Maar bepaalde plaatsen in de kinderopvang zijn voor kortere periodes beschikbaar, meer bepaald tijdens de schoolvakanties.
Voor de G.E's die in hun eigen land aangesteld worden, is een paspoort niet verplicht. Maar voor de G.O's die mogelijk in het buitenland gaan werken, wordt het aanbevolen een paspoort te hebben omdat dit zal afhangen van je statuut en het land van bestemming.
Onze G.O's en G.E's kunnen hun wekelijkse vrije dag doorbrengen waar ze willen. Als de afstand dat toelaat, kan je je rustdag zeker thuis doorbrengen. De reiskosten om tijdens het seizoen naar huis te gaan, nemen wij echter niet voor onze rekening.
Als je dat wenst, kan je op eigen kracht naar je Clubdorp gaan. Je wordt terugbetaald na overleg van de bewijsstukken en op basis van het tarief van een treinticket 2e klas.
De reiskosten van je woonplaats naar het Clubdorp van bestemming zijn voor onze rekening (onderhevig aan de voorwaarden die meegedeeld worden bij de aanstelling).
De reiskosten naar de wervingssessie zijn voor rekening van de sollicitant. In sommige gevallen vergoed het Arbeidsbureau deze kosten.
Voor elke uitnodiging in het Clubdorp moet de G.O vooraf toestemming vragen aan de Chef de Village (Clubdorp Manager). Met deze toestemming en afhankelijk van de beschikbaarheid in het Clubdorp kan de G.O een korting krijgen op de hotelkosten voor vol pension (exclusief vervoer).
Onze G.O's kunnen gratis en zonder beperking niet-alcoholische dranken consumeren (frisdrank, vruchtensap, koffie, thee …). Alcoholische dranken moeten betaald worden en zijn met mate te gebruiken.
Wij bezorgen je je werkuniform, of het nu om het professionele uniform of om het specifieke G.O-uniform gaat. Je krijgt het bij de aanvang van het seizoen en het wordt in de loop van het seizoen gewassen als je functie dat vereist.
Zodra je aangesteld bent, krijg je van de administratieve dienst een lijst met de avondthema's die het vaakst gebruikt worden in de dorpen.