Ontdek ons

Jérémy
Verantwoordelijke Golf

 • Indiensttreding bij Club Med :
  Oktobrer 2008
 • Clubdorpen :
  Opio en Provence, Agadir, Marrakech La Palmeraie, Pompadour, Vittel
 • Opleiding :
  BP JEPS Golf (en alternance avec le Club Med) - (Beroepsgericht onderwijs Golf) (leer-werktraject via Club Med)
Mini-CV
 • Golfleraar
 • Verantwoordelijke Golf en Golf Consultant
Club Med, dat is jezelf ontdekken en herontdekken

Ik ben bij de Club begonnen in het kader van een leer-werktraject. In 2 jaar tijd heb ik mijn diploma Golf kunnen behalen. Momenteel ben ik Verantwoordelijke Golf. Mijn rol bestaat erin een team van ongeveer 10 golfleraren te leiden en gemotiveerd te houden om de doelstellingen van het Clubdorp te bereiken. Ik vervul ook de rol van mentor, want ik sta in voor de begeleiding en opleiding van de G.O's die voor hun eerste seizoen in het Clubdorp aankomen: ik maak hen vertrouwd met het reilen en zeilen en de waarden van Club Med.

Ik ben van mening dat een goede manager bij Club Med zijn tijd en die van zijn team goed moet weten beheren en vooral goed moet kunnen communiceren, of het nu met de managers, de G.O's of zelfs de G.M's is. Het is heel belangrijk dat je luistert en je aanpast aan de persoon die je tegenover je hebt! Je moet ook een verzorgd voorkomen hebben, opgewekt, vriendelijk en stipt zijn om als manager het goede voorbeeld te geven. Maar het belangrijkste is dat je jezelf blijft. Ik denk dat de G.O's die zich anders voordoen dan ze zijn, die toneel spelen, het niet ver zullen brengen...

De Club is een schitterende levensschool en een onuitputtelijke bron van professionele verrijking: ik heb al golflessen gegeven aan beginnelingen, amateurs, gevorderden en echt fervente spelers. Maar daarnaast is het ook een persoonlijke verrijking. Door de Club ben ik opener geworden, ga ik directer om met de mensen, smeed ik banden... en leef ik me uit op het podium! Ik doe dikwijls mee aan de optredens en zo heb ik bij mezelf verborgen talenten ontdekt.

Ik zou echt graag bij Club Med blijven, om te blijven leren en werken binnen de golfsector, daar deze sport voor mij een echte passie is. Wie weet solliciteer ik op zekere dag voor de plaats van Sport Manager, maar momenteel beleef ik veel plezier aan mijn huidige functie.