Ontdek ons

Thomas
Verantwoordelijke Landsporten

 • Indiensttreding bij Club Med :
  Februari 2008
 • Clubdorpen :
  Alpe d’Huez, Napitia, Beldi, Opio en Provence, Agadir
 • Opleiding :
  Bac Sciences Economiques et Sociales, BP JEPS Activités Physiques pour Tous (en alternance avec le Club Med) - (Baccalaureaat Economische en Sociale Wetenschappen, Beroepsgericht onderwijs Lichaamsbeweging voor Iedereen (leer-werk traject via Club Med)
Mini-CV
 • Mini Club Animator
 • Animator Landsporten
 • Monitor Boogschieten
 • Verantwoordelijke Landsporten
Na Club Med zal ik nooit meer dezelfde zijn

Ik ben 3 jaar geleden bij Club Med in dienst getreden, een beetje toevallig eigenlijk. Omdat ik mijn diploma had behaald om met kinderen te werken, heb ik gesolliciteerd want ik wilde tijdens de schoolvakanties als kinderanimator werken, om mijn studie te betalen. Maar ik vond het zo leuk dat ik besloten heb te stoppen met mijn studie Ruimtelijke Ordening en bij Club Med te blijven …

De Club heeft me voorgesteld een leer-werktraject Sportinstructeur te volgen. Zo ben ik van Mini Club Animator overgestapt op Animator Landsporten, vervolgens op Monitor Boogschieten en nu ben ik Verantwoordelijke Landsporten. Behalve golf en tennis heb ik de leiding over alle zogenaamde landsporten: fitness, boogschieten, aquagym, voetbal, basketbal, volleybal...

Direct vanaf mijn eerste seizoen heb ik actief deelgenomen aan het dorpsleven en meer bepaald aan de optredens: dat was voor mij een kans om mijn artistieke kant te ontwikkelen… Voor ik bij Club Med werkte, kon ik al aardig goed dansen maar had ik geen enkele techniek! Nu, na een aantal uren training en een stevige portie doorzettingsvermogen, sta ik tijdens de voorstelling op de eerste rij! De job van G.O. is me op het lijf geschreven... Dansen, genieten, feesten, reizen, mensen ontmoeten en hen mooie momenten laten beleven! Dat is toch fantastisch, niet?

In elk geval: bij de Club werken is een heel verrijkende ervaring. Ik ben er zeker van dat ik na Club Med nooit meer dezelfde zal zijn. Ik heb het gevoel dat ik in amper 3 jaar tijd veel wijzer geworden ben ... Door zo snel te ontwikkelen, heb ik verantwoordelijkheidsgevoel gekregen en ben ik me vragen beginnen stellen over mijn toekomst. Ik weet dat ik ambitie heb en dat ik heel graag bij de Club wil blijven. Mijn doel? Chef de Village (Clubdorp Manager) worden... en wie weet nog hoger ... maar stap voor stap.