Ontdek ons

Sharon
Financieel Manager

 • Indiensttreding bij Club Med :
  Januari 2007
 • Clubdorpen :
  Palmyie, Kos, Tignes Val Claret, Cancun, La Caravelle, Val Thorens, Da Balaia, Arcs Extrême, Pompadour
 • Opleiding :
  Master in Financiën
Mini-CV
 • Montitor Waterskiën (schoolvakanties)
 • Verantwoordelijke Kassa
 • Assistente Financieel Manager
 • Cost Controller 
 • Financieel Manager
Club Med zal me altijd nauw aan het hart liggen

Ik weet nog wanneer ik in het Clubdorp aangekomen ben: op 6 januari 2007. Ik ben bij Club Med begonnen als G.O. waterskiën tijdens de schoolvakanties. In december 2006, toen ik mijn diploma op zak had, heb ik bij het hoofdkantoor van Club Med gesolliciteerd. Ik was jong en dynamisch en ze hebben me meteen een plaats aangeboden in een Clubdorp, met een loopbaanplan in mijn vakgebied; de financiën. En in amper 2 jaar tijd ben ik binnen mijn vakgebied van Verantwoordelijke Kassa opgeklommen tot Financieel Manager.

Club Med had meteen vertrouwen in me en heeft me de kans geboden snel door te groeien naar een functie met grote verantwoordelijkheid. Nu ben ik, op 28 jarige leeftijd, al Financieel Manager en volg ik de opleiding voor de toekomstige Financieel Managers van de onderneming. Zelfs met een Master in Financiën op zak, moet ik zeggen dat de wil om te presteren de sleutel tot succes blijft: je moet georganiseerd, pragmatisch en proactief zijn.

Ik kan zeggen dat Club Med een echte impact heeft gehad op mijn leven. In de eerste plaats omdat ik op locaties heb kunnen wonen die ik anders nooit ontdekt had. De leefomgeving is ongelooflijk: hardlopen langs de kust voordat je op kantoor komt, de pistes afzoeven tussen 14 en 16 uur, op vakantiedagen genieten van ongelooflijke golfterreinen, diepzeeduiken in de magisch mooie Rode Zee... Daarnaast heeft de Club mijn ogen geopend en me geholpen mijn gevoel voor communicatie te ontwikkelen. Ik heb me volledig in het dorpsleven ondergedompeld en fantastische mensen ontmoet, sommigen zijn trouwens echte vrienden geworden.

Dankzij de Club heb ik verrijkende ervaringen opgedaan, zowel op het persoonlijke als op het professionele vlak. Toch heb ik vandaag zin om iets anders te doen, nieuwe uitdagingen aan te gaan... Ik heb onlangs mijn cv online geplaatst en een grote internationale groep heeft me de functie van Financieel Directeur voor de Caraïbische zone aangeboden. Dit is een kans die ik niet mag laten liggen. Ik zal dus de Club binnenkort, met lood in mijn schoenen, verlaten want het is een beetje zoals je familie verlaten... maar wie weet kom ik wel weer eens terug!