Ontdek ons

Tania
Baby Club Manager

 • Indiensttreding bij Club Med :
  Augustus 2010
 • Clubdorpen :
  Beldi, Agadir
 • Opleiding :
  Diplôme d’Etat d’Infirmière Puéricultrice (Staatsdiploma Verpleegster-kinderverzorgster)
Mini-CV
 • Directrice van een kinderdagverblijf, Parijs
 • Baby Club Manager
Bij Club Med sta ik elke morgen met een glimlach op

Ik ben al vijftien jaar lang een trouwe G.M en heb de mooiste dorpen van Club Med bezocht. Telkens als ik met vakantie was, bedacht ik me dat de G.O boften op al die bijzondere plaatsen te kunnen werken. En toen ik op een dag met een G.O sprak op Mauritius, zei ik tegen mezelf: "En waarom zou ik het zelf niet doen?".

Ik had een hele goede baan in Parijs als directrice van een kinderdagverblijf. Maar ik had steeds meer zin om mijn manier van leven te veranderen. Daarom heb ik toen besloten om te solliciteren via de wervingssite van de Club, Clubmedjobs.com. De voorselectie dienst heeft diezelfde avond nog contact met me opgenomen en kort daarna maakte ik deel uit van het team van het Clubdorp Beldi in Turkije. Een maand lang heeft een G.O Baby Club voor mijn integratie en opleiding gezorgd. Daarna ben ik als Baby Club Manager aan de slag gegaan in het Clubdorp Agadir in Marokko.

Bij Club Med sta ik elke dag met een glimlach op, want ik doe mijn werk echt graag. De leefomgeving is gewoon ongelooflijk. Wie van ons heeft al de kans gehad om Kerstmis te vieren onder de zon van Agadir ? Bovendien heb ik door Club Med mijn verlegenheid overwonnen. In het kader van mijn werk organiseer ik met de kinderen optredens voor de ouders. Nu heb ik er helemaal geen moeite meer mee om voor een publiek te staan, ik beleef er zelfs veel plezier aan!

Ik denk dat ik kan zeggen dat ik mezelf, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak, volledig heb kunnen ontplooien. Ik heb zelfvertrouwen gekregen, ben zelfstandiger geworden en kan een multicultureel team leiden. Wat een verschil met Parijs... Ik heb in elk geval geen zin om terug te keren. Voor het volgende seizoen vertrek ik overigens naar Punta Cana.