Ontdek ons

Stéphanie
Human Resources Manager

 • Indiensttreding bij Club Med :
  Oktober 2005
 • Clubdorpen :
  Opio en Provence, Vittel, Serre-Chevalier, La Palmyre Atlantique, Chamonix
 • Opleiding :
  Maîtrise de Droit Privé, DESS en Management, Master en RH (Master in Privaatrecht, Postgraduaat Management, Master in HR)
Mini-CV
 • Assistente HR
 • HR Manager
Tal van mooie momenten die voor altijd in mijn geheugen gegrift blijven

Het was min of meer toevallig dat ik bij Club Med solliciteerde... Ik ging al 3 jaar samen met mijn beste via Club Med op vakantie en toen ik terugkwam van een van deze reizen zag ik een vacature op het internet. Kort daarna ben ik aan de slag gegaan in het Clubdorp Opio en Provence en daarna hebben de seizoenen zich opgevolgd. Na een jaar als Assistente Human Resources ben ik gepromoveerd tot Human Resources Manager.

Concreet betekende dit dat ik het volledige personeel van het Clubdorp beheerde, van hun aankomst tot hun vertrek. Voor deze functie moet je volgens mij heel nauwgezet werken en juridisch goed onderlegd zijn. Toch zou ik zeggen dat bij Club Med je persoonlijke instelling nog belangrijker is dan je vaardigheden: je moet open zijn, naar het personeel luisteren en je in een ander kunnen inleven. Bij de Club heb ik ook geleerd multi-inzetbaar, beschikbaar en flexibel te zijn. En dat zijn vandaag mijn grootste troeven.

Na 5 jaar bij Club Med heb ik besloten er weg te gaan. Gewoon omdat ik binnenkort ga trouwen (met een vroegere G.O) en we willen gaan samenwonen. Ik denk trouwens dat ik dankzij mijn ervaring bij Club Med mezelf gemakkelijk heb kunnen verkopen op de arbeidsmarkt en snel ander werk gevonden heb.

Maar ik zou er niets op tegen hebben opnieuw bij de Club te gaan werken... Zeg nooit nooit! Ik heb er prachtige plaatsen ontdekt, ongelooflijke dingen meegemaakt (ik herinner me nog de adrenalinestoot vlak voordat ik moest optreden) en fantastische mensen ontmoet. Hele mooie "made in Club Med" momenten die voor altijd in mijn geheugen gegrift blijven Ik ben heel trots dat ik Club Med, de bedrijfscultuur en de diversiteit heb mogen vertegenwoordigen...