Ontdek ons

Julie
Assistente Restaurant Manager

  • Indiensttreding bij Club Med :
    April 2010
  • Clubdorpen :
    Vittel, Opio en Provence
  • Opleiding :
    BTS Hôtellerie-Restauration (Hoger technisch onderwijs Hotel- en Restaurantwezen)
Mini-CV
  • Assistente Restaurant Manager 
Ik reken op Club Med om mijn carrièrewensen te ondersteunen

Het was tijdens een wervingsdag op mijn school dat ik kennis heb gemaakt met de beroepen die Club Med aanbiedt. Na het afronden van mijn studie ben ik eerst bij een grote onderneming in Little Rocks in de Verenigde Staten gaan werken. Dat heeft me aangespoord mijn loopbaan voort te zetten in een Groep die zijn medewerkers uitdagingen, loopbaantrajecten en ervaringen in het buitenland kan aanbieden. Want ik moet zeggen dat ik ervan houd om te bewegen, te verhuizen en nieuwe professionele uitdagingen aan te pakken!

Ik ben heel blij met de ervaring binnen de Club als Assistente Restaurant Manager. Ik ben 's avonds verantwoordelijk voor de zaalteams en de afwasploegen, ik ontvang de klanten, ik houd me bezig met de indeling van de zaal en indien nodig met de organisatie ervan voor groepen. Wat je zeker nodig hebt voor deze baan? Een glimlach, een goed humeur, en uiteraard sociale vaardigheden voor een vlot contact met de klanten. Het teamwerk bevalt me enorm en alles verloopt in een heel gemoedelijke sfeer.

Deze ervaring speelt echt een belangrijke rol in mijn leven. Om te beginnen omdat het mijn eerste ervaring is met een restaurant met grote capaciteit waardoor ik snel, efficiënt en op een meer georganiseerde manier heb leren werken. Maar ook en vooral door de vele aangename ontmoetingen, zowel met de G.O's als met de G.M's. Ik denk niet dat je in een andere onderneming zoveel kan delen met zoveel mensen.

Sinds ik bij Club Med werk, besef ik dat ik steeds meer zin krijg om vooruitgang te boeken. Dat is waarschijnlijk omdat deze onderneming vele kansen biedt om carrière te maken en je bij te scholen. Als de Club potentieel ziet bij een van de medewerkers, wordt alles in het werk gesteld om de persoon in kwestie te laten doorgroeien. Hoe ik de toekomst zie? Ik zou graag Restaurant Manager worden en na verloop van tijd Hotel Manager. Misschien geen gemakkelijk traject, maar ik reken op Club Med om mijn carrièrewensen te ondersteunen.