Ontdek ons

Norbert
Manager Public Relations

 • Indiensttreding bij Club Med :
  Juni 2009
 • Clubdorpen :
  Peisey-Vallandry, Athenia, Wengen, La Palmyre Atlantique, Les Boucaniers
 • Opleiding :
  Bachelor Communicatie / Public Relations, specialisatie Marketing
Mini-CV
 • Receptionist
 • Public Relations Coördinator
 • Manager Public Relations
Club Med, is geluk geven en krijgen

Het was in juni 2009. Ik had voor Club Med gekozen omdat ik wist dat deze onderneming plaatsen in hotel- en restaurantwezen aanbood, dat het internationaal actief was en het HR-beleid interne doorgroeimogelijkheden promootte. Omdat ik geïnteresseerd was in alles wat met ontvangst te maken had en al enkele talen sprak, heb ik natuurlijk gesolliciteerd naar een plaats als receptionist.

Mijn eerste seizoen in Peisey-Vallandry was ongelooflijk! Ik vond het heel prettig om samen te werken met mensen die dezelfde waarden hebben als ik. Ik werkte in een hecht en gemotiveerd team en deze sfeer heeft me gemotiveerd om te blijven. Vandaag ben ik Manager Public Relations in het Clubdorp Boucaniers op Martinique. Ik ben in zekere zin de "rechterhand" van de Chef de Village (Clubdorp Manager), want als zij er niet is, moet ik erop toezien dat alles goed verloopt in het Clubdorp. En dat doe ik heel graag!

Voor deze functie zijn een professionele houding, verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit en beschikbaarheid een must. Maar je moet ook vriendelijk, enthousiast en opgewekt zijn en vooral de G.M's het naar hun zin willen maken … Voor mij is dat niet moeilijk, want ik sta heel graag in contact met andere mensen. En bij Club Med krijg je de kans mensen van verschillende culturen te ontmoeten en ermee samen te werken. Soms kom je wel eens voor verrassingen te staan, maar het geeft je altijd zin om toleranter te zijn en nog meer open te staan voor de wereld.

Na enkele seizoenen bij de Club kan ik zeggen dat deze ervaring me verrijkt heeft, op professioneel maar ook op persoonlijk vlak. De sfeer in een Clubdorp is zo ongedwongen dat iedereen vrijuit zijn mening kan geven. Werken in de Club komt eigenlijk hierop neer: geluk geven en krijgen. Ik hoop dat het Club Med-avontuur hier niet ophoudt en dat ik binnenkort naar een plaats op het hoofdkantoor kan doorstromen.