Actualiteiten

PARTNERSHIP VOOR WERKGELEGENHEID EN HET PROMOTEN VAN HORECABEROEPEN: CLUB MED EN HET INSTITUT PAUL BOCUSE STARTEN

EEN UNIEKE SAMENWERKING EN LANCEREN DE SPECIALISATIE “CULINARY RESORT MANAGEMENT”.

Club Med, een wereldwijde marktleider voor luxe all-inclusive vakanties en het Institut Paul Bocuse, een bekend Frans opleidingscentrum voor Culinary Arts binnen het Hotel- en Horecawezen, willen samen als een team bijdragen aan de internationale promotie van culinaire en hotelberoepen binnen het kader van vakantieresorts.

 
Dit School-Bedrijf samenwerkingsverband heeft als doel om het aanbod en de ontwikkeling van de opleidingen van het Institut Paul Bocuse voortdurend aan te passen op de behoeften van de marktleiders in het horecawezen. Het samenwerkingsverband sluit aan bij het sollicitatiebeleid van Club Med voor het werven van de beste managers, binnen het kader van het luxe dienstenaanbod van het bedrijf en de wens om in te spelen op de wereldwijde marktontwikkelingen op het gebied van horeca. 
 
“Dit partnership is strategisch voor Club Med. Samenwerken met het Institut Paul Bocuse past binnen onze strategie van luxediensten. Voor Club Med betekent luxediensten: Premium Resorts en Club Med Exclusive Collection bestemmingen op de mooiste plekjes ter wereld. Voor het restaurantaanbod wordt dit uitgevoerd in de vorm van onze Gourmet Lounge restaurants, met een lokale keuken, in een chique en vriendelijke sfeer. Op de huidige arbeidsmarkt is het aantrekken van de beste kandidaten een van onze grootste uitdagingen. ” 
Henri Giscard d’Estaing, Directeur van Club Med
 
“Naast de academische erkenning die ons de titel van “Grande Ecole” gaf, vormt de inzetbaarheid van onze gediplomeerden samen met de erkenning van hun managementtalenten door internationale holdings en bedrijven ons bestaansdoel. Wij zijn trots dat we samen kunnen werken met een internationaal bekend bedrijf van Franse oorsprong, een wereldwijde marktleider op het gebied van luxe all-inclusive vakanties, die dezelfde waarden van uitmuntendheid en levenskunst met ons delen. Zo kunnen onze gediplomeerden zich ontwikkelen en hun erkende vakkennis uitdrukken in een van de 70 Club Med Resorts wereldwijd. ” 
Dominique Giraudier, Algemeen Directeur Institut Paul Bocuse