Actualiteiten

Het is tijd om te solliciteren voor het komende seizoen!

Wij werven voor onze clubdorpen op het platteland, aan zee en in de bergen zo’n 1000 G.O en G.E, die allemaal op zoek zijn naar een duidelijke werkgeversbelofte: a life-changing experience. 

 

 

Wij bieden meer dan 120 verschillende beroepen! 

Van februari tot april 2020 zijn er meer dan 1000 vacatures beschikbaar bij onze clubdorpen in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. De helft van de vacatures betreft de horeca sector, maar we hebben ook mensen nodig met ervaring voor kinderopvang en entertainment. 

Naast vakkennis zijn wij op zoek naar mensen met karakter! Dienstverlening, teamgevoel, emotionele intelligentie en creativiteit staan centraal bij de werkwijze van Club Med. 

 

De nieuwe werkgeversbelofte van Club Med: 

“Het doel van het leven is om gelukkig te zijn. De plek om gelukkig te zijn vind je hier. Het moment om gelukkig te zijn begint nu.”

De woorden van Gérard Blitz, oprichter van Club Med, weerklinken bij elke Club Med-ervaring. 

Wij beloven niet alleen werk aan onze G.O en G.E, maar vooral een unieke levenservaring met een uitdaging voor nu en bagage voor de rest van hun leven.

 

Wat maakt werken bij Club Med zo bijzonder? 

Het Club Med avontuur beleven betekent: 

• Gebruikmaken van doorgroeimogelijkheden dankzij de interne opleidingen van de Talent University en diverse koppelingen tussen beroepen en bedrijfssectoren.

• Een rijke en diverse werkcultuur die je alleen kunt begrijpen als je het zelf hebt ervaren.

• Unieke werkplekken met meer dan 70 luxe clubdorpen en 40 kantoren wereldwijd.

• Zinvolle doelstellingen met al 70 jaar lang de lijfspreuk “Happy to care”, evenals de behoefte om het milieu en het welzijn van alle gasten te waarborgen.

 

Bekijk al onze vacatures en solliciteer online!