Hotellerie en Restauratie

Sous Chef (M/V)

TIJDELIJKE FUNCTIE 3 tot 8 maanden
Vakantiedorpen in Frankrijk of Europa, Afrika, Midden-Oosten
Functie inclusief accommodatie en maaltijden
Ervaring in een keuken en als teammanager vereist
Horecadiploma/koksopleiding of hotelschool
Goede mondelinge vaardigheden in het Frans gewenst
Je aansluiten bij de keukens van Club Med betekent een culinaire service bieden kwalitatief hoogwaardige en verse producten worden gebruikt: 
 
  • Gemiddeld meer dan 3000 couverts per dag 
  • 1000 internationale recepten (wereldkeuken en lokale specialiteiten) 
  • Een geraffineerd, divers en uitgebreid keukenaanbod: buffet, service aan tafel, snacks, evenementen, etc.
  • Samenwerking van meer dan 15 jaar met het Paul Bocuse instituut 
 

Jij bent…

  • Een avonturier die zin heeft om op een van onze Club Med resorts te wonen en werken
  • Een gediplomeerde professional met ruime ervaring en passie voor zijn vak
  • Een kameleon die eenvoudig de rol van manager op zich neemt, maar toch altijd een echte chef blijft
  • Een culinaire globetrotter die zowel coq au vin als kip curry-coco in de vingers heeft
  • Iemand met een talenknobbel, who's able to speak and understand English and other languages!
 

Bij Club Med word je…

  • De linkerhand van de chef, die hem als het moet eenvoudig kan vervangen en heerlijke gerechten kan serveren
  • Een captain'Cook die zijn keukenbrigade van 15 koks weet aan te sturen en te motiveren
  • Iemand de zich nauwkeurig bezighoudt met de bestellingen en de voorraadbeheer
  • Iemand die het materiaal goed bewaakt, en zorgt dat de hygiëne- en veiligheidsnormen toegepast en gerespecteerd worden 
  • En waarom zou je je niet morgen al opwerken tot chef?
 

Waarom zou je neerstrijken in een van onze vakantiedorpen?

  • Om dichtbij strand en zee of midden in de bergen te vertoeven
  • Om jezelf te ontwikkelen in een multiculturele omgeving met een unieke sfeer
  • Om nieuwe mensen te leren kennen en persoonlijk en professioneel te groeien
  • Om nieuwe uitdagingen aan te gaan en jezelf te ontplooien!
 
Als GO sous-chef kun je profiteren van de infrastructuur en diverse activiteiten die worden aangeboden door Club Med. En als het je wat lijkt kun je zelfs het toneel bestijgen en je talent tentoonspreiden of het feestbeest in jezelf oproepen!
 
Dus... waar wacht je nog op?
 
Heb je al bij Club Med gewerkt ?

Welkom op onze pagina met vacatures in de keukens van Club Med. Ben je een professional uit de hotel- en restaurantbranche? Zoek je een baan als sous chef hotel en heb je zin om 3 tot 8 maanden te werken in een van onze vakantieparken? Ontdek de vacature voor sous chef bij Club Med, ga het avontuur aan en solliciteer nu naar de functie van sous chef hotel. Laat je persoonlijkheid tot bloei komen en voeg je bij de teams van onze parken in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en de rest van de wereld!